Nők Fókuszban!

Ezúton köszönöm mindenkinek, aki érdemesnek tartott arra, hogy szerepeljek a Nők Fòkuszban kiadvànyban, ahol sikeresnek tartott nők mutathattàk be pályafutásukat.


Kreatív nyírás!

Legtöbbször állategészségügyi témában vagy általános kozmetikával kapcsolatosan nyilatkozom, de most rendhagyò mòdon a kreatív kozmetika volt a téma.


Kutyakozmetikus képzés!

Sokszori felkérés visszautasítása után végül beadtam a derekam, így a Bounty Kutyakozmetika oktatási központ lett. Várom azon személyek jelentkezését, akik elhivatottságot éreznek a kutyakozmetikusi pálya iránt. Igyekszek minden tudásomat átadni, illetve segítséget nyújtani egy sikeres vállalkozás elindításához!


Szülinapos a kozmetika!

“Mindig lesznek Nálad nagyobbak is, kisebbek is. Örülj terveidnek ugyanúgy, mint teljesítményeidnek.Törődj hivatásoddal, még ha oly szerény is, ez igazi érték az idők változò virágzásában.”
Én is ma ezeket ünneplem: a terveimet, teljesítményeimet, hivatásomat, de elsősorban a vendégeimet!


Megnyitottunk Érden is!

Igényes környezetben, magas színvonalú szolgáltatásokkal várjuk érdi, törökbálinti, budaörsi, tárnoki, sòskúti, pest közeli vendégeinket.


5 éves a Bounty Kutyakozmetika!

Annyi mindent kaptam ezalatt az öt év alatt: sok vendéget, barátokat, megbecsülést, szakmai elismerést, kihívásokat. Rengeteg élménnyel lettem gazdagabb, amit vendégeim által élhettem meg. Mit is mondhatnék… Köszönöm!


Az OTP Bank reklámfilmjében

 Mindig szívesen teszek eleget tv-s, rádiós felkéréseknek, de külön öröm volt betekintést nyerni egy reklámfilm forgatásába. A stábnak abból a szempontból biztos könnyű dolga volt, hogy kis vendégem, Csicsi úgy szerepelt mintha minden nap ezt csinálná.

Ezúton is köszönöm a bizalmat!

Ultrahangos fogkőeltávolítás

Új szolgáltatással bővült a Bounty Kutyakozmetika! Az ultrahangos fogkezelés hatékony megoldást jelent fogkőre, fogínygyulladásra, rossz szájszagra. A kezelés fájdalommentes, altatás és kábítás nélkül történik. További információért keressen bizalommal szalonomban! Előtte-utána képek a galériában!


Lila nap

A füles mackó csoport a lila színt tanulta az oviban, kreatív óvó nénijük úgy gondolta, hogy legjobban kutyakozmetikánk szemléltei a lila színt, ezért látogattak el hozzánk a gyerek. És hamár kutyakozmetika, akkor természetesen Bounty (Bonny) sem maradhatott le a találkozóról. Rengeteg ajándékot kaptunk amit a gyerekek saját kezűleg készítettek, de a legnagyobb meglepetés számunkra az volt, hogy mindenki lilába öltözött…Természetesen Bonny is meg lett jutalmazva (sokszorosan), amit meg is köszönt egy piruettel, bukfenccel,pacsival. Délután felhívott az óvónéni, hogy a gyerekek azóta is a délelőtti élményekről mesélnek és hogy mindenki kívétel nélkül elaludt, hozzáteszem Bonny is így tett miután elmentek a gyerekek…Úgy gondolom,ha minden oviban ilyen állatszerető óvónénik dolgoznának, sokkal több lenne a kutyaszerető ember. Bízom benne, hogy mások is követni fogják a példát!


Továbbképzésen a világ leglegjénél Irina Smirnovánál

Örülök, hogy Irinánál fejleszthettem tudásomat! Bízom benne, hogy nemcsak Oroszországban, hanem itthon is egyre nagyobb teret hódítanak majd az ázsiai és kreatív fazonok!  További fotók a képre kattintva!


Kreatív munkáim

Extrém nyírás Kaposváron először a Bounty Kutyakozmetikában! Egyedi fazonok kialakításáról érdeklődjön szalonomban. További képek a galériában!

 


Az Év Golden Retrievere 2013!

Saját kutyánk, Happiness Bringer Bounty kiállítási és munka eredményei alapján az év golden retrievere címet szerezte meg 2013-ban. Bounty  természetesen saját kozmetikájában készült fel a kiállításokra! Nagyon büszkék vagyunk rá!


Az M1 Híradóban

Saját kutyánk Bonny, megnyert minden Magyarországon megszerezhető Champion címet, ezen túl további négy országban nyert junior és felnőtt Champion címeket, ezáltal bekerült az M1 és a Kapos TV Híradóba, nagyon büszkék vagyunk rá. A kiállításokra Bonny természetesen a Bounty Kutyakozmetikában készül fel.

Eredményei: International Champion, International Show Champion, Hungária Junior Champion, Hungária Champion, Hungária Show Champion, Hungária Grand Champion, Horvát Champion, Román Junior Champion, Román Champion, Szerb Junior Champion, Szerb Champion, Montenegro Junior Champion, Montenegro Champion.


 

Világkiállítás 2013

A 2013. május 19-én Budapesten megrendezett Világkiállításon a Beremendi Bundás tenyészcsoport világgyőztes lett. A képen balról jobbra: Beremendi Bundás Ispán, Nelly, Lehel, Napsugár, Körte.              Ispán és Nelly szalonomban készült fel a kiállításra. Gratulálok a szép eredményhez!


Junior Világgyőztes a Bounty Kutyakozmetikában

Kutyakozmetikámban felkészített komondor Beremendi Bundás Nelly “Csinos” a 2012. május 19-én Salzburgban megrendezett Világkiállításon Junior Világgyőztes lett.

Gratulálok a szép eredményhez!